Agencija "Pet plus"
Nekretnine Veljković Kragujevac

034 / 302 - 720
nekretnineveljkovic@gmail.com
***OBEZBEĐUJEMO NAJPOVOLJNIJE STAMBENE KREDITE KOD BANAKA***

O Agenciji Veljković

Agencija NEKRETNINE VELJKOVIĆ se na tržištu nepokretnosti nalazi još od 1993. godine, od kada je izgradila izuzetno poverenje kako kod prodavaca, tako i kod kupaca, kada je promet u pitanju, ali i kada je ostala podrška poslovanju prisutna, dugogodišnjim iskustvom i odgovornošću kadra koji je od nastanka vodi, kompletno poslovanje kotira se kao primerno i ugledno i posluje pod punim nazivom „Sonja Dimovska pr ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju Pet Plus Veljković Kragujevac“.

Zahvaljujući visokoobrazovanom i osposobljenom kadru iza koga je dugogodišnje iskustvo, pružanje usluga se ne sastoji samo u prometu nepokretnosti već i u pružanju usluga u smislu rekonstrukcija, adaptacija prometovanih nepokretnosti, izgradnji, pripremi i proveri kreditne sposobnosti radi obezbeđenja najpovoljnijih dugoročnih kredita za kupovinu nepokretnosti, pri čemu je obezbeđena apsolutna pravna sigurnost u svim segmentima poslovanja, te otuda i pružanje advokatske podrške u različitim oblastima prava.

Dalje u pripremi geodetskog premera i realizaciji projekata različite namene, obezbeđuje najbrže i najkvalitetnije usluge i za tu oblast, pa preko prenosa prava i razrešenja različitih pravnih situacija vezanih za katastar nepokretnosi i obezbeđenje projektne dokumentacije i podobnih isprava radi ostvarivanja prava na izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju, upis prava u katastru nepokretnosti i sl. Zato očekujem da se javite preko našeg info portala na date kontakte ili lično, radi blagovremenog i preciznog davanja saveta iz različitih oblasti.

Iskreno Vaš master inž. mng Andra Veljković.

Osnovne usluge Agencije NEKRETNINE VELJKOVIĆ iz Kragujevca:

  • prijem nepokretnosti radi prometovanja,
  • procena vrednosti nepokretnosti radi prometovanja ili obezbeđenja kredita,
  • posredovanje pri prometu nepokretnosti,
  • izrada ugovora u prometu i iznajmljivanju nepokretnostii pokretnih stvari (automobili, oružje, stvari i sl),
  • posredovanje u iznajmljivanju nepokretnosti,
  • priprema lokacija, dokumentacije i zemljišta za izgradnju višestambenih objekata i poslovnih prostora,
  • reklamiranje na sajtovima, javnim glasilima primljenih nepokretnosti, u skladu sa sačinjenim ugovorima o posredovanju,
  • priprema dokumentacije, podobnih isprava radi prenosa prava, ozakonjenja, ostvarivanja prava na kredit,
  • ozakonjenje nepokretnosti,
  • pravna zaštita.